Магазин «Krany-Moyki» розповість про різновиди кранів для кухні та запропонує рiзноманiтний асортимент сантехніки

Ремонт — це неймовірно складний і кропіткий процес, але вибір меблів і інших предметів йому нітрохи не поступається. Все тому, що також часом неймовірно складно підібрати бажані предмети, які задовольняли б як практичної складової, так і своїм зовнішнім виглядом і відповідністю інтер’єру.

При цьому, для багатьох кожна деталь важлива, щоб дизайн інтер’єру був закінченим і гармонійним, і все вписувалося. При цьому, для господинь особливе значення має кухня, адже це те місце, в якому люди проводять досить багато часу. І це не тільки приготування їжі, але і в цілому затишні посиденьки з рідними або друзями за чашкою кави.

І, звичайно ж, невід’ємним атрибутом такого приміщення є раковина та кран. І навіть якщо Ви плануєте використовувати посудомийну машину, Вам все одно не обійтися без такого виробу.

магазин сантехніки — https://krany-moyki.com.ua/

Сьогодні існує досить великий вибір змішувачів, які можуть мати як відмінний дизайн, так і характеристики. Адже це може бути різний тип конструкції, деталі та сам матеріал виготовлення, який в першу чергу відповідає за термін експлуатації крана.

Тому, якщо Ви хочете вибрати найнадійніший варіант, прийшов час познайомитися з основними видами матеріалів, з яких виготовляють крани.

3 основні різновиди кранів за матеріалом виготовлення

  • На першому місці знаходиться латунний. Все тому, що він вважається одним з найпопулярніших різновидів. Він може порадувати своїм сроком служби та зносостійкістю, так як майже не деформується через постійний контакт з водою. До того ж, цей вариант найдоступніший, а різновиди дизайну дозволять підібрати необхідний варіант.
  • На другому місці знаходиться сталевий. Цей різновид з нержавіючої сталі коштує набагато більше, тому й зустріти його можна рідше, аніж латунний. Але він володіє багатьма перевагами, адже не іржавіє, абсолютно екологічний, простий у догляді та також зносостікий до водяної середи.
  • Ще один популярний вид — граніт, камень чи кераміка. Їх можна віднести до однієї категорії. Вони мають декоративне покриття й також можуть порадувати простотою у догляді, адже ніякі краплі води не будуть помітні. До того ж, цей різновид відмінно комбінується з мийками чи столами з такого ж матеріалу. Але такі крани досить хрупкі та дорогі.

А якщо Вас цікавить продукция відмінної якості, яка буде довго й вірно служити, саме час обрати магазин сантехніки «Krany-Moyki», в якому Ви зможете знайти великий вибір різних кранів, мийок, душових систем, аксесуарів для ванної кімнати, радіаторів, різних запчастин та багато чого іншого. До того ж, Вас порадує не тільки якість, а й сервіс, адже в них найнижчі ціні та найприємніші умови співпраці.

Комментарии запрещены.